Meteen naar de inhoud

Van oude schatten naar nieuwe vondsten:

beleef de magie van hergebruik.

WIJ ZIJN

KRINGLOOP VIANEN

 • test 16


  • KRINGLOOP VIANEN  FIJN, DAT JE MEEWERKT AAN EEN SCHONERE PLANEET.

  HERGEBRUIK WERKT ABSOLUUT!

ONZE WINKEL:

Je kunt bij ons doelgericht shoppen of heerlijk snuffelen tussen onze tweedehands, met zorg gesorteerde, artikelen. Het maakt niet uit of je nul jaar bent of honderd, bij ons gaat iedereen met een voldaan shopgevoel de deur uit. Even relaxen met een bakje koffie of thee en een praatje met onze enthousiaste vrijwilligers is ook een stukje service wat wij bieden. Gastvrijheid, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij ons kringloopcentrum. Wij bezorgen je aankopen voor een redelijk bedrag thuis. In onze bibliotheek kun je fijn rondsnuffelen en elkaar ontmoeten aan onze leestafel, waar je even kunt ontspannen. Laat je ook verrassen door onze bouwkringloop en prachtig zelfgemaakte artikelen op het textielatelier het Puttertje. Hiermee zijn wij uniek in onze regio.

Nieuws

voor 2 days ago na

Stichting Kringloop Vianen
Op zaterdag 7 oktober is het Nationale Kringloopdag. De kringloopwinkels in Gorinchem, Arkel, Lexmond, Ameide en Vianen bieden traditiegetrouw een leuk programma met aantrekkelijke aanbiedingen.Bij Kringloopcentrum Gorinchem mag je een bananendoos vullen met alles wat je leuk vindt voor 10 euro! De enige voorwaarde: als de deksel er nog maar op past. Na het shoppen kun je er genieten van een gratis pizzapunt met een kopje koffie of thee.CADEAUBONIn Kringloop Vianen zijn er diverse kortingsacties. Ook krijgt iedere 25e klant een cadeaubon van 10 euro en iedere 100e klant een bon van 20 euro. Tevens start hier de kerstverkoop. Aansluitend kun je een gratis frietje eten bij de frietkraam.TASJESDAGBij Kringloop Zederik in Lexmond is het Tasjesdag! Je mag daar een winkeltas vullen met alles wat je mooi vindt voor slechts 5 euro. Daarnaast wordt er vers fruitsap geschonken van lokaal geperst fruit; deze kun je gratis proeven.RAD VAN FORTUINBij Kringloop Giessenlanden in Arkel staat het rad van fortuin klaar en kun je draaien voor korting. Aansluitend mag je een gratis frietje halen bij de frietkraam en mogen kinderen een gratis knuffel uitzoeken.Ook bij Kringloop Ameide kun je “korting draaien” aan het rad van fortuin. Daarna kun je even lekker zitten met heerlijke gratis popcorn.Genoeg reden dus om deze dag een leuk rondje kringloop te doen. ,,We gaan er met elkaar een leuke dag van maken en hopen je te zien op zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.” Bekijk meerZie minder

voor 4 days ago na

Stichting Kringloop Vianen
Ook wel weer fijn dat het binnenseizoen is begonnen. We kunnen het thuis weer gezellig maken met wat andere woonaccessoires of meubels. Kussentje en leuk vloerkleedje erbij; er is voor iedereen wel wat te vinden in onze mooie winkel. Meteen een mooie gelegenheid om uit te zoeken waar je zelf op uitgekeken bent; of misschien heb je wel veel bewaard wat je nooit meer gebruikt. Gun deze spullen een tweede of derde leven en je maakt daar een ander heel blij mee.Dus lever je mooie spullen gerust bij ons in. Ons innamepunt is open van dinsdag tot en met vrijdag van 10-15 uur en op zaterdag van 10-13 uur. Mocht je meubels of meerdere dozen met spullen hebben dan kunnen we het ook bij je thuis ophalen. We rijden van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10 en 13 uur op afspraak.Dankjewel 🙏🏼😃 Bekijk meerZie minder

OPENINGSTIJDEN
WINKEL

MAANDAGGESLOTEN
DINSDAG10.00 – 17.00
WOENSDAG10.00 – 17.00
DONDERDAG10.00 – 17.00
VRIJDAG10.00 – 17.00
ZATERDAG10.00 – 17.00
ZONDAGGESLOTEN

OPENINGSTIJDEN
AFGEVEN GOEDEREN

MAANDAGGESLOTEN
DINSDAG10.00 – 15.00
WOENSDAG10.00 – 15.00
DONDERDAG10.00 – 15.00
VRIJDAG10.00 – 15.00
ZATERDAG10.00 – 13.00
ZONDAGGESLOTEN

WILT U KONTAKT MET ONS, MAAK EEN KEUZE:
VUL HET FORMULIER VOLLEDIG IN.
VOOR OPHALEN, UPLOAD DE FOTO’S VAN UW GOEDEREN EN DRUK OP VERZENDEN. U ONTVANGT BINNEN TWEE WERKDAGEN EEN REACTIE (CHECK UW INBOX/SPAMBOX).

  Plaats*:

  Ophalen:

  Goed herbruikbare en/of te recyclen goederen en materialen, kun je gratis door ons laten ophalen. Stuur ons een mailtje of maak telefonisch een afspraak.

  Let op! Wanneer je een ophaalafspraak met ons maak, ga je akkoord met onze innamevoorwaarden

  Veel artikelen zijn geschikt voor de verkoop door Kringloop Vianen maar niet alles is geschikt. Alles wat wij in onze winkel aanbieden moet aan bepaalde eisen voldoen. Daarom is het voor ons noodzakelijk om kritisch te zijn op de producten die bij ons aangeboden worden. Voor een ophaal afspraak betekent dit:

  • de aangeboden spullen dienen herbruikbaar te zijn; wat wij hiermee bedoelen is, dat het schoon en heel moet zijn en weinig slijtage
  • onze chauffeurs halen alleen spullen op de begane grond van de woning
  • bij appartementen en flats halen wij alleen spullen op als er een werkende lift aanwezig is
  • zonder een werkende lift moeten alle spullen op de begane grond aangeboden worden
  • kleine gebruiksgoederen en/of materialen dienen i.v.m. Arbo-wetgeving verpakt te worden bij voorkeur in dozen of tassen
  • onze chauffeurs altijd ter plaatse nog een controle uitvoeren en beslissen of de aangeboden spullen daadwerkelijk herbruikbaar zijn.
  • wanneer spullen niet herbruikbaar zijn, wij helaas uw spullen niet mee kunnen nemen. Voor die goederen kan onze chauffeur u een advies geven m.b.t. verantwoorde afvalscheiding

  Bezorgen:

  Je kunt je aankopen die bij ons zijn gekocht tegen een redelijke vergoeding laten bezorgen. Een overzicht van bezorgtarieven vind je hieronder. Hiervoor geldt dat we op de begane grond bezorgen, en op verdiepingen indien een lift aanwezig is. Let erop dat goederen bij je door de deur passen en/of in de lift passen.
  Tarieven bezorgkosten:
  * bij een aankoopbedrag van 100 euro of meer is dit gratis in de gemeente Vianen
  * beneden de 100 euro zijn de bezorgkosten per aflevering € 7,50 in Vianen en Hagestein
  * In Everdingen en Zijderveld € 10,00
  * buiten de gemeentegrenzen van Vianen tot een afstand van 20 km € 15,00,
  daarboven € 0,50 per km extra
  * betaling artikel plus bezorgkosten direct bij aankoop
  * Wij bezorgen alleen op begane grond.
  * Woon je op een flat dan bezorgen wij alleen wanneer er een lift aanwezig is en als de
  goederen daar in passen.

  Inzamelen:

  Ook kun je zelf goederen en materialen afgeven bij onze goedereninname. Wij zijn er blij mee. De aangeboden spullen dienen herbruikbaar te zijn; wat wij hiermee bedoelen is, dat het schoon en heel moet zijn en weinig slijtage.

  Onze medewerkers kijken of de spullen heel en schoon zijn en controleren op slijtage. wanneer spullen niet herbruikbaar zijn, kunnen wij helaas uw spullen niet aannemen. Je kunt deze dan op de juiste manier afstorten bij het AfvalBrengStation.

  Kijk Hier voor onze Algemene verkoopvoorwaarden.

  HOME
  KRINGLOOP
  NIEUWS
  WINKEL
  CONTACT
  DIENSTEN
  ORGANISATIE
  FACEBOOK