Uitruimen

Soms kom je in een situatie terecht waarbij je zelf niet in staat bent tot het ontruimen van een woning of bedrijfspand. Kringloop Vianen ontruimt en ontzorgt in geval van verhuizing, scheiding, emigratie, overlijden, faillissement of welke situatie dan ook. Indien het veel meubelen en spullen betreft, komen wij graag langs om te kijken wat wij voor je mee kunnen nemen. Dan weet je gelijk welk afval je zelf kunt (laten) afvoeren naar bijvoorbeeld de Stadswerf. Onze chauffeurs en bijrijders werken met respect voor de spullen en gaan discreet om met welke situatie dan ook. Welke service bieden wij aan:

Mogelijkheid 1: wij ontruimen de woning kosteloos en nemen alle artikelen en goederen mee. Dit is alleen mogelijk als de bruikbare artikelen en goederen voor ons in zodanige mate waarde vertegenwoordigen dat de kosten van het opruimen van de niet-bruikbare artikelen gedekt zijn. Het percentage wat wij hanteren is: tenminste 80% herbruikbare artikelen. Je zorgt zelf voor het bezemschoon opleveren van het object.

Mogelijkheid 2: wij ontruimen de woning kosteloos en nemen alleen de voor ons interessante artikelen en goederen mee. Je zorgt zelf voor het opruimen van de niet meer bruikbare artikelen en goederen en het bezemschoon opleveren van het object.

Algemene informatie
Mochten wij artikelen of goederen bij de ontruiming tegenkomen waarbij wij inschatten dat er sprake is van vertrouwelijke of persoonlijke aard dan nemen wij direct contact met je op om af te spreken hoe verder te handelen.

previous arrow
next arrow
Slider