gevelFrontfaceIngangWinkel
gevelFrontfaceIngangWinkel

Inzamelen:

Goed herbruikbare en/of te recyclen goederen en materialen kun je bij ons afgeven bij de goedereninname. Wij zijn er blij mee!
Na inname worden de goederen en materialen gesorteerd naar productgroep en winkelklaar gemaakt voordat het de winkel in gaat. Kapotte apparaten, oud papier en ijzer gaan naar de recycling. Voor de afvoer van oud papier moeten wij betalen dus wij vragen je om zelf je oud papier af te voeren en niet bij ons af te geven.Indien het veel meubelen en spullen betreft, komen wij graag langs om te kijken wat wij voor je mee kunnen nemen. Dan weet je gelijk welk afval je zelf kunt (laten) afvoeren naar bijvoorbeeld de Stadswerf. Onze chauffeurs en bijrijders werken met respect voor de spullen en gaan discreet om met welke situatie dan ook. 
Algemene informatie:
Mochten wij artikelen of goederen bij de goedereninname tegenkomen waarbij wij inschatten dat er sprake is van vertrouwelijke of persoonlijke aard dan nemen wij direct contact met je op om af te spreken hoe verder te handelen.

Bezorgen:

Je kunt je aankopen die bij ons zijn gekocht tegen een redelijke vergoeding laten bezorgen. Een overzicht van bezorgtarieven vind je hieronder. Hiervoor geldt dat we op de begane grond bezorgen, let erop dat goederen bij je door de deur passen.
Lees meer

Ophalen:

Goed herbruikbare en/of te recyclen goederen en materialen, kun je gratis door ons laten ophalen. Stuur ons een berichtje of maak telefonisch een afspraak.
Kleine gebruiksgoederen en/of materialen zijn i.v.m. Arbo- wetgeving bij voorkeur verpakt in dozen of tassen.
Lees meer